Ahmet Hamdi Çamlı, Beşyıldız Çiçekçiliği Ziyaret Etti

Okunma: 3573
Sultangazi 29 Eylül 2021 10:40
Videoyu Aç Ahmet Hamdi Çamlı, Beşyıldız Çiçekçiliği Ziyaret Etti
A
a

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Beşyıldız çiçekçilik yönetim kurulu başkanı İlhami Yıldız'ı ve Nihat Yıldız'ı ziyaret etti.

Sultangazi’nin gözde mekânlarının başında gelen Beşyıldız çiçekçiliği ziyaret eden AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, bir süre İlhami Yıldız ile sohbet etti.  Sultangazi’de esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını yerinde dinleyen AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, “yeni normalleşme süreci ile birlikte esnafların sıkıntılarının büyük oranda azaldığını gördüklerini ifade ederek, esnafın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.



AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, esnafların her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Pandemi sürecini geride bıraktık, inşallah tümüyle bu beladan kurtuluruz. Tabi bu sürecin ardından esnaflarımızın yüzünün güldüğünü gördük. Bu da bizi çok sevindirdi. İnşallah bundan sonraki süreçte de AK Parti hükümeti olarak esnaflarımızın koşullarını iyileştirme noktasında gerekli adımları atmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin dört bir yanında esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, çok insana ulaşmak ve yaralara merhem olmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde kötü günlerin üstesinden gelerek güzel günlere ulaşacağız” diye konuştu.


Beşyıldız çiçekçilik Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Yıldız, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ve beraberindekilere teşekkür etti.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat