İlknur Altunay, Hanımeller Aşure Programı Düzenledi

Okunma: 4449
Sultangazi 21 Ekim 2016 22:43
Videoyu Aç İlknur Altunay, Hanımeller Aşure Programı Düzenledi
A
a

Sultangazi Kadınca Yaşam Merkezi Onursal Başkanı İlknur Altunay Muharrem ayı dolayısıyla Hanımeller Aşure Programı Düzenledi.

Sultangazi Kadınca Yaşam Merkezi Onursal Başkanı İlknur Altunay, Kadınca Yaşam Merkezi Başkanı Münire Ceyhan ve çok sayıda kadının kendi elleriyle hazırladığı bir birinden leziz yemekler Cuma namazının ardından, konuklara ikram edildi.



Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve kurmaylarının da hazır bulunduğu ikrama şu isimler katıldı. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Başkaya, Mehmet Erdönmez, Fevzi Dülger, Mustafa Birinci, Özel Kalem Müdürü Adil Dayıoğlu, birim müdürleri ve çok sayıda kadın katıldı.



Günlerdir hummalı bir çalışmayla hazırlanan bir birinden leziz börekler, tatlılar, hamsili pilavlar, salatalar ve yemeklerin yanı sıra Kadınca Yaşam Merkezi Onursal Başkanı İlknur Altunay’ın kendi elleriyle hazırladığı kazanlar dolusu aşure konuklara ikram edildi. Muharrem ayının ruhuna uygun hazırlanan yemek ve aşurenin ardından dualar edildi, Kuran-ı kerim okutuldu. 
























1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat