İlknur Altunay, Direnişçilere Helva İkram Etti

Okunma: 1128
Sultangazi 3 Ağustos 2016 12:10
Videoyu Aç İlknur Altunay, Direnişçilere Helva İkram Etti
A
a

15 Temmuz darbe girişiminin ardından sokaklara çıkan İlknur Altunay, kendi elleriyle yaptığı bir birinden leziz pastalar, börekler ve İrmik helvalarıyla demokrasi nöbetlerinin simgesi haline geldi.

15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği üzerine sokağa çıkan ve 19 gün boyunca meydanları terk etmeyen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın sevgili eşi İlknur Altunay, demokrasi nöbetlerinin simgesi oldu. Kendi elleriyle yaptığı bir birinden leziz yiyecekleri Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara kendi elleriyle ikram eden Altunay, Demokrasi nöbeti tutan vatandaşların ve Sultangazi’yi ziyaret eden üst düzey konukların gözdesi oldu.


BEN VATAN SEVDALISIYIM

İlknur Altunay, çok sevdiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile sokağa çıktığı ilk günden itibaren, hem demokrasi nöbeti tutuyor, hem de demokrasi nöbeti tutanlara kendi elleriyle yapmış olduğu yiyecekleri ikram ediyor. İlknur Altunay, "19 gün değil 19 ayda olsa burada nöbete devam ederim. Cumhurbaşkanımız meydanları terk edin  diyene kadar bırakmayız. Ben vatanımı, milletimi canı gönülden seven biriyim. Eğer herkes bu vatanı benim kadar severse bu ülkede sorun kalmaz " dedi.


BU GÜN DEMOKRASİ NÖBETİ TUTANLARA İRMİK HELVASI

Her akşam başka bir lezzetle demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara ikramlarda bulunan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın sevgili eşi İlknur Altunay, bu akşam tadı hafızalardan uzun süre silinmeyecek lezzette İrmik helvası ikram etti. “Sayın Cumhurbaşkanımız bir yıl evlerinize girmeyin talimatını versin. Ben bir yıl boyunca bu alanı dolduran demokrasi direnişçilerine ikramlarda bulunurum” dedi.


 

1000
icon
Vasfiye akan 3 Ağustos 2016 14:04

Bizim bayan başkan güzel olduğu kadar da becerikli biz hem onunla hem Başkanımız la gurur duyuyoruz herzaman yanlarindayiz 👍👍

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat