Hüseyin Kurkut, Belediye Başkan Adayı Olacak mı?

Okunma: 6555
Sultangazi 30 Eylül 2016 21:59
Videoyu Aç Hüseyin Kurkut, Belediye Başkan Adayı Olacak mı?
A
a

Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İş Adamı Hüseyin Kurkut, Gazetemize çok önemli açıklamalarda bulundu. Kendisini Sultangazi için hizmete ve projelere odakladığını belirten Kurkut, şöyle konuştu:

Biz Her Şeyin Farkındayız

 
Çıkacağımız yolun kutsallığının farkındayız diyen Sultangazi Belediye Başkan adayı Hüseyin Kurkut, Belediye Başkanlığı çok öneli bir görev. Sorumluluk isteyen mesuliyeti olan bir görev. Erken seçim sinyalinin verildiği tarihten itibaren bu düşünceye kapıldık. Bu kararla adaylık süreci sonrasında seçimi kaybetme seçeneği düşüncelerimizde hiç yok. Belediye Başkanlık aday adaylığımızı işin ciddiyeti içerisinde yapma kararlılığındayız. 
 

Ne Olursa Olsun Centilmence yarışacağız

 
Tabi bu yarışta tek başımıza olmadığımızın da farkındayım. “ Herkesin heyecanlı, herkesin bir bekleyiş içerisinde olacağını biliyorum. Biz kendi cephemizde centilmence bir yarış sürdüreceğiz. Diğer aday adayı olacak arkadaşlarımızı da centilmenliklerinden şüphem yok. Onlar bizim kardeşimiz, yine kardeşimiz olmaya devam edecekler. Birlik beraberlik içerisinde seçim kampanyasını tamamladıktan sonra yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 


1000
icon
ÖMER YILDIRIM 1 Ekim 2016 12:37

HÜSEYİN BEYE ÇIKACAĞI BU YOLDA BAŞARILAR DİLERİZ. SN. KURKUTTAN ZATEN BÖYLE BİR ÇIKIŞ BEKLİYORDUK ZAMAN İÇERİSİNDE PROJELERİNİDE SİZLER ARACILIĞIYLA AÇIKLARSA SULTANGAZİ HALKI OLARAK DAHADA MUTLU OLACAĞIZ....SAYGILAR.

0 0 Cevap Yaz
Hasan ürküt 1 Ekim 2016 01:07

Cok mantikli bi karar , dusuncesi dahi heyecan verici .. simdiden basarilar Huseyin Bey'e .

0 0 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat