Hasan Basri Özdemir, 5 Nisan Avukatlar Gününü Kutladı

Okunma: 606
Sultangazi 5 Nisan 2016 20:21
Videoyu Aç Hasan Basri Özdemir, 5 Nisan Avukatlar Gününü Kutladı
A
a

Merkez Parti Sultangazi İlçe Başkanı Hasan Basri Özdemir, 5 Nisan Avukatlar günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Özdemir, Mesajında şunları söyledi.

“Barolar ve Avukatlar üstlendikleri görevleri sebebi ile vatandaşların savunma hakkını adil bir şekilde kullanmalarını sağlayarak yargı bağımsızlığı güvencesinin vicdanını oluştururlar. Hukuk devletinin temel organlarından olan savunma hakkını yerine getiren avukatlar, bireyleri bilgilendirip, yönlendirerek bu hakların korunmasına yardımcı olarak, kutsal bir görevi yerine getirmektedirler.

Savunma hakkının uygulayıcısı çağdaş hukuk sistemimizin ayrılmaz öğesi olan avukatlarımıza hak ettikleri değerin verilmesi ve bunun topluma yansıtılması yargının gücü ve güvenilirliğini artıracaktır. Savunma hakkı gibi kutsal bir kamu hizmeti gören avukatlarımızın tüm toplumda gerekli saygınlığa erişmesi ve bu bilincin tüm topluma yerleşmesi arzusu ile avukatlarımıza başarılar diliyor, bu duygu ve düşüncelerle, 5 Nisan Avukatlar gününü kutluyor tüm yargı çalışanlarına başarılar diliyorum” dedi.

Merkez Parti Sultangazi İlçe Başkanı
 
Hasan Basri Özdemir,
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat