Şampiyon Takıma Kupayı Başkan Av. Ali Acar Verdi

Kategori: Sultangazi - Tarih: 27 Eylül 2022 18:46
Şampiyon Takıma Kupayı Başkan Av. Ali Acar Verdi

Adıyaman Gerger Nakışlı Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği'nin düzenlediği futbol turnuvasında Şampiyon olan Karakurt kupasını Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, verdi.


Sultangazi İsmetpaşa Spor Kulübünün sahasında yapılan dört grupta 14 takımın oynadığı müsabakalarında Şampiyonluk kupasını  Karakurt  kaldırdı. Şampiyon takım birincilik kupasını Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar’ın elinden aldı.



Şampiyonluk Kupasını Karakurt kaptanına veren Başkan Acar, birinci olan ve turnuvaya katılan tüm takımları kutladığını söyledi. Av. Ali Acar, “ Bu güzel turnuvayı düzenleyen Adıyaman Gerger Nakışlı Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Kadir Taylan ve Yönetimini tebrik ediyorum. Centilmence mücadele eden tüm takımları kutluyorum. ” dedi.  



Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, kupa takdiminin ardında yaptığı açıklamada şunları söyledi. “ Önümüzdeki sezonda Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) olarak Büyük Gerger Turnuvası düzenleyeceklerinin müjdesini verdi.









 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/sampiyon-takima-kupayi-baskan-av--ali-acar-verdi-62763.html