ADIGER-FED Adıyaman Tanıtım Günlerine Katılmama Kararı Aldı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 26 Eylül 2022 08:25
ADIGER-FED Adıyaman Tanıtım Günlerine Katılmama Kararı Aldı

Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) İstanbul Yenikapı'da 6-9 Ekim 2022 tarihlerinde yapılması planlanan Adıyaman Tanıtım Günlerine katılmama kararı aldı.



12 Derneğin bileşiminden oluşan Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) yaptığı basın açıklamasıyla 12 derneğin oy birliği ile alınan karar neticesinde İstanbul Yenikapı’da 6-9 Ekim 2022 tarihlerinde yapılması planlanan Adıyaman Tanıtım Günlerine tepki göstererek katılmama kararı aldı.




Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar basın açıklamasında İstanbul Yenikapı’da 6-9 Ekim 2022 tarihlerinde yapılması planlanan Adıyaman Tanıtım Günlerinin organizatörü olan Adıyaman Federasyonunun bazı uygulamalarından dolayı “ sivil itaatsizlik” göstererek katılmama kararı aldıklarını açıkladı.



Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Başkanı Av. Ali Acar, yaptığı açıklamada, Adıyaman Federasyonunun İstanbul Yenikapı’da organize etmek istediği Adıyaman Tanıtım Günleri ile ilgili “Bu güne kadar Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) Adıyaman’a ve Adıyamanlılara faydalı ve şeffaf olmayan hiçbir çalışma içerisinde bulunmamıştır. Bundan sonrada bulunmayacaktır. Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) bir sivil toplum kuruluşudur ve siyaset üstüdür. Bir takım insanların siyasi çıkarlarına malzeme olmamıştır olmayacaktır. Bütün bunlardan dolayı Adıyaman / Gergerliler Federasyonu (ADIGER-FED) olarak bu etkinlikte yer alamayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz” dedi.











 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/adiger-fed-adiyaman-tanitim-gunlerine-katilmama-karari-aldi-62759.html