GÖNÜLLÜ ÇEVRECİLERE TEŞEKKÜR

Okunma: 1929
Türkiye 7 Ekim 2016 19:46
Videoyu Aç GÖNÜLLÜ ÇEVRECİLERE TEŞEKKÜR
A
a

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, geri dönüşüme gönüllü olarak katkı sağlayan vatandaşları tek tek ziyaret ederek Teşekkür Belgesi takdim etti.

Geri dönüşüme gönüllü olarak katkı sağlayan vatandaşlar için düzenlenen etkinlikte teşekkür belgesi verildi. Bağlarbaşı Mahallesi Neşe Sokak’ta gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlar tek tek evlerinde ziyaret edildi. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, geri dönüşüm faaliyetlerine gönüllü olarak katkı sağlayan vatandaşlara birer teşekkür belgesi ile çiçek hediye etti. Vatandaşlara ayrıca geri dönüşüm bilgilendirme broşürleri, geri dönüşüm poşeti, atık pil toplama kutusu, deprem seti ve Gaziosmanpaşa Belediyesi logolu cam bardak hediye edildi. Başkan Usta, ayrıca çocuklara da oyuncak hediye ederek sohbet etti.
Kendilerine gösterilen bu ilgi ve destekten dolayı memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, Başkan Usta’ya teşekkür etti. Başkan Usta ise çevrenin ve doğanın korunmasına destek vermelerinden dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, çalışmalarına ara vermeden devam etmeleri tavsiyesinde bulundu.
 













1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat