Emre Elektrik, Teknisyenlere İftar Verdi

Okunma: 935
Sultangazi 24 Haziran 2016 13:33
Videoyu Aç Emre Elektrik, Teknisyenlere İftar Verdi
A
a

Sultangazi ve çevre ilçelerde hizmet veren elektrik teknisyenlerine, Emre Elektrik tarafından Sultangazi’nin en seçkin mekânlarından biri olan Altınser restoranda iftar verdi.

Sultangazi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Altınser Restoranda verilen iftar yemeğine katılanları Emre elektrik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Batan ve Kurmayları kapıda karşılayarak “ hoş geldiniz” derken, iftar süresince de misafirleriyle yakından ilgilenerek, isteklerinin anında yerine getirilmesi için gayret ederek takdir gördüler.


 
Emre Elektrik’in iftar yemeğine gösterilen ilgi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Batan ve kurmaylarını bir hayli mutlu etti. İftara gelen davetliler ve Elektrik teknisyenleri, sıcak ve samimi sohbetleriyle güzel bir tablo oluşturdu. Davetliler iftar boyunca bol bol sohbet imkânı bularak bir anlamda dayanışma ve kaynaşmanın en güzel örneğini sergilediler.


 
Emre Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Batan, iftar konuşmasında katılımlarından dolayı sofrada bulunan herkese, yönetimi adına ayrı ayrı teşekkür etti.
 
Batan, “ Değerli meslektaşlarım, Elektrik ailesinin değerli teknisyenleri, böyle bir mübarek gecede, sizlerle beraber bir araya gelip, iftarımızı yapmaktan büyük mutluluk duydum. Allah bu mübarek ayda yaptığınız hayırları ettiğiniz duaları, tutuğunuz oruçları kabul etsin. Yüce Rabbim inşallah bir sonraki Ramazan’da yine sizlerle sağlık içinde huzurlu bir şekilde, aile fertleriniz ile birlikte bir araya gelmeyi nasip etsin. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Teşriflerinizin gururu ve şerefi ile sizleri ticari hayatınızda, aile yaşantınızda ve sosyal çevrenizde, daha mutlu bir beraberlik ve hayırlar içerisinde Canabb-ı Hakkın iltimas geçtiği kişiler arasında olmanız temennisiyle hepinize hayırlı geceler diliyorum. Ayağınıza sağlık afiyet bal şeker olsun, oruçlarınız ve dualarınız kabul olsun” dedi. 
























1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat