Dünya Markası Defacto’yu Sultangazililerle Buluşturdu

Okunma: 1095
Sultangazi 10 Mart 2016 09:06
Videoyu Aç Dünya Markası Defacto’yu Sultangazililerle Buluşturdu
A
a

Sultangazi’nin tanınmış ismi Güven Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Güner Gökçe, Sultangazi’nin merkezinde inşa ettiği iş merkezini Defacto’ya kiraya verdi. Güner, Hazır giyim sektöründe köklü bir geçmişe sahip Defacto’yu Sultangazililerle buluşturmanın haklı gururunu yaşıyor.

Türkiye’nin sevilen markası Defacto’yu Sultangazililer ile buluşturmaya hazırlanan Güner Gökçe,Erkek, bayan ve çocuk giyim üzerine geniş ürün yelpazesine sahip Defacto önümüzdeki günlerde yapılacak açılış töreniyle kapılarını Sultangazililere açacak.


Türkiye’de 63 ilde 283 Defacto mağazası bulunmaktadır. Marka kimliğine verdiği önemi mağazacılık alanında da güçlü bir şekilde hissettiren Defacto “ ulaşılabilir Moda” vizyonuna paralel olarak şık ve ferah tasarımlarla dizayn edilen mağazalarıyla müşterilerini karşılamaktadır. Çok katlı mağazalar ve 1000 metrekare üzerindeki konsept mağazalardan oluşan yaygın satış noktalarıyla “ ulaşabilir” bir marka olma özelliği taşımaktadır.


Böylesine önemli bir markayı Sultangazililerle buluşturan Sultangazi’nin önde gelen iş adamlarından Güner Gökçe, arkadaşı dostu Saray Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kurkut ile bu mutluluğunu ölümsüzleştirmek için objektiflerin karşısına geçti.



1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat