Demir ve Sarıkaya Dağlar Civanı Ziyaret Etti

Okunma: 493
Sultangazi 8 Nisan 2016 20:14
Videoyu Aç Demir ve Sarıkaya Dağlar Civanı Ziyaret Etti
A
a

Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir ve Sultangazi Müftüsü Yusuf Sarıkaya kurmaylarıyla birlikte umre ziyaretinden dönen AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan’ı makamında ziyaret etti.

Konuklarını kapıda karşılayan AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, konuklarına zemzem ve hurma ikramında bulundu. Dağlar Civan ziyarette şunları söyledi. “ Allah’ıma binlerce kez şükrediyorum. Çok mutluyum. Allah her kuluna kutsal toprakları görmeyi nasip etsin. Allah bizlere umreye gitmeyi nasip etti. Gittik kutsal toprakları gördük. Bundan güzel ve mutluluk verici bir şey olabilir mi? Allah gitmeyenlere de nasip etsin. Çok mutluyum. Söyleyecek söz bulamıyorum. Memleketimize sağ selim dönerek sizlere ve ailemize kavuşmak ayrı bir sevinç “ dedi.


Umreden dönen Dağlar Civan, sonsuz bir umre ziyareti yaptığını söyleyerek, bu nazik ziyaretten dolayı Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir’e ve Sultangazi İlçe Müftüsü Yusuf Sarıkaya’ya ve kurmaylarına teşekkür etti. 


 

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat