Dağlar Civan, Gazeteciler Gününü Kutladı

Okunma: 449
Sultangazi 11 Ocak 2016 23:31
A
a

Sultangazi AKParti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, yerel gazetelerin ilçede yaşayan vatandaşların aydınlanmasından ve bilgilendirilmesinde, demokrasinin güçlü ve sağlam temeller üzerine oturtulmasında büyük rol oynadığını söyledi.

Dağlar Civan, demokratik ve şeffaf bir toplumu mümkün kılan en önemli unsurlardan birinin, özgür ve tarafsız basının varlığı olduğunu belirterek, Sultangazi’de basının önemli ilerlemeler  gösterdiğini ve ilçenin bugün geldiği seviyeye ulaşmasına da büyük katkıda bulunduğunu bildirdi. Dağlar Civan, konuşmasının devamında şöyle konuştu. 10 Ocak çalışan gazeteciler günü dolayısıyla bugün Altınser Restoranda bir aradayız. Bu vesileyle ilçemizde görev yapan tüm yerel basın çalışanlarının gününü kutluyorum. Sizlere sağlık, mutluluk ve başarı dolu çalışma hayatı diliyorum” dedi.
Basının ilçemizde kamuoyunu bilgilendirmesinde görevini başarıyla yürüttüğünü aktaran Dağlar Civan, “ bir anlamda kamu görevi yapan yerel basınımızın sorunlarını yakından takip ediyoruz. AK Parti ailesi olarak bu sorunları üst mercilere taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisinde olacağız. Bütün imkansızlıklara rağmen yılmadan yorulmadan çalışan gazetecilerimizin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü tüm içtenliğimle kutluyorum. Aslında çalışan gazeteciler gününün bir günle sınırlandırılmasını yetersiz bulduğumu belirtmek istiyorum” dedi.
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat