Cebeci Ülkü Ocakları, Gazeteciler Gününü Kutladı

Okunma: 2737
Sultangazi 23 Ekim 2016 09:21
Videoyu Aç Cebeci Ülkü Ocakları, Gazeteciler Gününü Kutladı
A
a

Cebeci Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Durmuş, 21 Ekim Gazeteciler Günü dolayısıyla Yeşilçam Cafe’de gazeteciler gününü kutladı.

Cebeci Ülkü Ocakları Başkanı Tolga Durmuş, 21 Ekim Gazeteciler günü dolayısıyla bölgede yayın yapan gazetecilerle Yeşilçam Cafe’de kahvaltılı programda bir araya geldi. Durmuş,"Halkın haber alma özgürlüğüne aracılık eden basına demokrasinin sağlıklı işlemesinde büyük görev düşüyor. Objektif olmayan asılsız haberlerle, düşünce özgürlüğünün, insan hakları ve demokrasinin teminatı olarak adlandırılan dördüncü güç yıpratılmamalıdır" dedi.



Bağımsız ve özgür basının demokratik bir hukuk devletinin en önemli ögelerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Durmuş, "Tüm basın emekçilerimizin Gazeteciler günü kutlu olsun. Demokrasinin her türlü vesayetten kurtulması, bireyin ve toplumun olayları sağlıklı bir şekilde değerlendirip kanaat edinmesi için bağımsız ve özgür basının önemi, özellikle içinden geçtiğimiz bu kritik günlerde her geçen gün daha da artmaktadır.

Bundan sonra da demokrasinin bilinen üçayağı, yasama, yürütme ve yargı dışında dördüncü ayağı olan medyaya halkımızın doğru bilgilendirilmesi, Türk toplumunun özgür basın kavramı ile tanıştığı 21 Ekim Gazeteciler Gününde tüm gazetecilerimizi ve medya mensuplarımızı kutlarım." dedi.

 
Durmuş, ayrıca yeni seçilen Cebeci Ülkü Ocakları yönetimini de basına tanıttı. Hedeflerinin içerisinde güçlü bir Ülkü Ocağı olduğunu söyleyen Durmuş, gençlerimizi örgütlenmesi, kötü alışkanlıklardan uzak durması, siyasi ve ahlaklı yetişmesi bu ocaklara bağlıdır” ifadesini kulandı. 

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat