Cansan Süt Mamulleri Bayilerine iftar verdi.

Okunma: 419
Sultangazi 24 Haziran 2016 12:29
Videoyu Aç Cansan Süt Mamulleri Bayilerine iftar verdi.
A
a

Cansan Süt Mamulleri Bayilerine Altınser Restoranda iftar verdi.

"Sağlıklı toplumları sağlıklı çocuklarımız kuracaktır" felsefesini ilke edinmiş olan Cansan Süt Mamulleri San. Tic. Ltd Şti bayilerini bir araya getirdi.  İftara Cansan Süt Mamulleri yönetim kurulu ve perakende bayileri katıldı.

Genel Müdür Mustafa Can, Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Can ve İşletme Müdürü Mahmut Özen programa katılan misafirlerin hepsi ile tek tek ilgilenerek Ramazan aylarını tebrik ettiler.
İftar programına katılımdan memnun olduklarını söyleyen Genel Müdür Mustafa Cankatılan herkese teşekkür etti. Can, “Firmamızın düzenlediği geleneksel iftar programında bayilerimizi bir araya getirdik. Bu iftar sayesinde bayilerimiz arasındaki bireysel ve ticari ilişkiler gelişiyor Cansan Süt olarak bayilerimize her zaman en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.

Cansan Süt Mamulleri 1989 yılında kurulmuştur. "Sağlıklı toplumları sağlıklı çocuklarımız kuracaktır" felsefesini ilke edinmiş olan müessesemiz, gıda mühendisleri ve teknikerleri ile daha sağlıklı ve daha lezzetli ürünler için var gücüyle çalışıyor.
 
Günlük 15 ton süt işleme kapasitesine sahip olan firmamız her geçen gün teknolojisini yenilemeye devam etmekte ve yatırımlarını sürdürmektedir. Modern ve hijyenik olan, 1.000 m2 kapalı alan üzerine kurulu fabrikamızda yoğurt, ayran ve kaymak üretiyoruz. Yeni ürünler için ise araştırma geliştirme faaliyetlerimiz devam ediyor.
 
En iddialı olduğumuz ürünümüz krema kaymak ve süt kaymağı olup üretimimizin büyük bir çoğunluğu seçkin süpermarketlerde değerli tüketicilere sunulmaktadır.

Her geçen gün daha güvenilir ve aranan bir marka olan CANSAN, lezzetli süt ürünleri ile ihtiyaç duyduğunuz anlarda, sofranızda” diye konuştu. 

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat