Cahit Altunay, Demokrasi Sevdalılarıyla Sabahlıyor

Okunma: 553
Sultangazi 3 Ağustos 2016 14:29
Videoyu Aç Cahit Altunay, Demokrasi Sevdalılarıyla Sabahlıyor
A
a

Sultangazi’de Vatandaşlar Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay önderliğinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik "demokrasi nöbetine" devam ediyor.

15 Temmuz’da bölücü terör örgütü FETÖ’nün askeri darbe girişimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inen millet tarafından püskürtüldü. Sultangazili vatandaşlar 15 Temmuz akşamı ellerinde Türk Bayrağı ile başladıkları demokrasi nöbet yerini terk etmediler. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın bir an olsun yalnız bırakamadığı demokrasi sevdalıları inançla, kararlılıkla mücadelelerine devam ediyor.   

Kanlı darbe girişiminin püskürtülmesinden sonra meydanlarda başlayan demokrasi nöbeti de devam ediyor. Sultangazi Sultançiftliği Merkez Camii ve değişik noktalarda bir araya gelen vatandaşlar Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay önderliğinde meydanları Türk bayraklarıyla süslüyor. Her akşam demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara ikramda bulunan Altunay, yaptığı konuşmalarla kitleyi heyecanlandırıyor.  

 

 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat