Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'tan Sita Balık Evi'ne Ziyaret

Okunma: 5898
Türkiye 26 Mart 2021 20:11
Videoyu Aç Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'tan Sita Balık Evi'ne Ziyaret
A
a

Beşiktaş Belediye Başkanı Sayın Rıza Akpolat ve beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları (BELTAŞ) Müdürü İnan Güney ve Seyfullah Beysülen, Balmumcu Barbaros Bulvarı No: 64 ATV Karşısı Beşiktaş - İstanbul adresinde bulunan Sita Balık Evi'ni ziyaret etti.

Beşiktaş’taki esnaf ve iş adamları ile iletişim içinde olan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Balmumcu Barbaros Bulvarı No: 64 ATV Karşısı Beşiktaş – İstanbul adresinde bulunan Sita Balık Evi’ni 26 Mart Cuma günü ziyaret etti.  Belediye Başkan Yardımcıları (BELTAŞ) Müdürü İnan Güney ve Seyfullah Beysülen ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette,  Sita Balık Evi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Boztaş ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, arasında sohbet ve görüş alışverişi şeklinde sürdü.





Belediye Başkanı Rıza Akpolat, ziyarette yaptığı konuşmada belediye olarak mahalle ziyaretlerin yanı sıra İlçede faaliyet gösteren tüm iş yerlerini her fırsatta ziyaret ederek toplumun her kesimi ile istişare halinde olduklarını söyledi. Akpolat, açıklamasında “Belediye olarak her fırsatta vatandaşlarımızı ziyaret ediyor taleplerini yerinde dinliyoruz. Bunun yanı sıra ilçede faaliyet gösteren tüm iş yerlerini de ziyaret edip iş adamlarımızla görüş alışverişinde bulunuyor bu şekilde hizmetlerimizi toplumun geneline yayıyoruz” dedi.


Beşiktaş Belediyesi olarak, İlçenin ufkunu açacak projeler hayata geçirdiklerini belirten Başkan Akpolat,  “ İstanbul ve Türkiye’nin gözde ilçesi olmak istiyorsanız, dünyadaki gelişmelere ayak uydurmak zorundasınız. Beşiktaş’ın Belediye Başkanı olarak İlçemizi kalkındırmak ve geliştirmek adına her gün yeni işler yapmak zorundayız. Bu kapsamda yoğun ve etkili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Beşiktaş’ın vizyonuna vizyon katıyoruz. Siz değerli iş adamlarımıza da önemli görevler düşüyor. Bu pandemi sürecinde istihdama katkı sunduğunuz için sizleri tebrik ediyorum. Yeni iş yerinizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 


Sita Balık Evi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Boztaş, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları (BELTAŞ) Müdürü İnan Güney  ve Seyfullah Beysülen’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Boztaş, “ Yeni iş yerimiz Sita Balık Evi halkımızın gönül rahatlığıyla uğrayabileceği, sevdikleri ile birlikte kaliteli vakit geçirebildikleri bir mekan. Önceliğimiz hijyen ve kaliteden ödün vermeden müşteri memnuniyetidir. Kalifiye elemanlarımızla müşterilerimize en güzel hizmeti sunuyoruz” dedi.


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat