Av. Ali Acar İlçe Başkanını Ziyaret etti

Okunma: 637
Sultangazi 30 Mart 2016 01:16
Videoyu Aç  Av. Ali Acar İlçe Başkanını Ziyaret etti
A
a

Sultangazi Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı, geçtiğimiz aylara da yapılan Sultangazi Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kongresi de aday olan Av. Ali Acar, İlçe Başkanı Mustafa Tiryakioğlu’nu makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

Av. Ali Acar Sultangazi Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) İlçe kongresinde birlikte hareket ettiği, can yoldaşları ile birlikte bugün Sultangazi Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mustafa Tiryakioğlunu makamında ziyaret etti. Kongrede seçimi az bir oy farkla kazanan ve yönetime seçilen yoldaşlarını tek tek tebrik eden Av. Ali Acar, yeni dönemde görev alan ve hizmet edecek olan yoldaşlarına başarılar diledi.

Acar Başarının Sırrı Çok Çalışmaktır 


Başarının kendi kendine gelmeyeceğini hatırlatan Av. Ali Acar, başarının inanç ve gayretle olacağının altını çizdi. Bu gerçekliğin kavranması ve bilince çıkarılması için acil eylem planının devreye sokulması bir zorunluluktur diyerek şunları söyledi. “ Kongrelerimizin 3 yılda bir gerçekleşeceğini söyleyen Acar, üç yıllık eylem hazırlığı yapılmalı. Sosyal demokrasinin iktidar olması için, bu gerçekliğin topluma anlatılması ve toplumun bu gerçekliği, bu umudu hissetmesi lazım” dedi.



Tiryakioğlu Bu ziyaret Bizleri Mutlu Etmiştir


Av. Ali Acar’ın ziyaretinden doyduğu mutluluğu dile getiren Sultangazi Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mustafa Tiryakioğlu, şunları söyledi. “ Sultangazi Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığını devir aldığı günden beri yoğun bir tempo ile çalışmalara başladıklarını belirterek, yakın zamanda bu çalışmaların meyvesini alacaklarını ve halkın sorunları ile ilgili çaba harcayacaklarını söyledi. Bu ziyaret bizlere güç kuvvet vermiştir diyerek sözlerini sürdüren Tiryakioğlu, hep birlikte geleceğin İktidarı için çalışmalarımız ve inancımız hız kaybetmeden devam etmektedir” dedi.

Acar, Teşekkürlerini Sundu


Av. Ali Acar, kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı başta Sultangazi Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mustafa Tiryakioğlu olmak üzere tüm yönetici kadrolara şükranlarını sunarak yeni dönemde başarılar diledi. Av. Ali Acar, her yoldaşımız bulunduğu ilde, ilçede, beldede ve köyde Cumhuriyet Halk Partisinin bir neferidir. Ona uygun yaşaması, una uygun davranması ve una uygun örgütlenerek iktidar yolunda mesafeler almalıdır” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat