Altunay’ın ve Topçu’nun Nikah Şahidi Erdoğan ve Davutoğlu

Okunma: 856
Türkiye 20 Mart 2016 23:56
Videoyu Aç  Altunay’ın ve Topçu’nun Nikah Şahidi Erdoğan ve Davutoğlu
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın kızının nikah töreninde şahitlik yaptı.

Cahit Altunay Biricik Kızı Berna’nın Nikahını Kendisi Kıydı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın kıyması gereken nikahı, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’a kıydırdı. Nikah töreninde bir konuşma yapan Cahit Altunay şunları söyledi. “ Sayın Cumhurbaşkanım bizleri kırmayarak düğün ve nikah törenimize katıldığınız için şükranlarımı sunarım. Hoş geldiniz Safalar getirdiniz.Sayın Başbakanım Ahmet Davutoğlu, düğünümüz ve nikah törenimize teşrif etmeniz beni ve ailemi mutlu etmiştir. Hoş geldiniz Safalar getirdiniz. Sayın İl Başkanım bizleri onurlandırdığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım Kadir Tobaş, her zaman olduğu gibi sizleri aramızda görmek çok güzel hoş geldiniz Safalar getirdiniz. Az önce İstanbul Büyükşehir belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş masada otururken bana sen bu nikahı kıyacaksın dedi. Bir daha bu fırsat eline geçmez bunu değerlendir deyince bende kıramadım kendi biricik kızım Berna’nın nikahını bir belediye başkanı bir baba olarak sizin huzurlarınızda ben kıyayım dedi. Bu mutluluğu bana yaşatan tüm büyüklerime şükranlarımı sunuyorum diyerek kızı Berna ve damadı Ensar Topçu’nun nikahını kendisi kıydı.  

  

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Haliç Kongre Merkezi’nde, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın kızı Av. Berna Altunay ile AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ensar Topçu’nun düğün töreninde bir konuşma yaptı. Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, evliliğe ilk adımı atan Av. Berna Altunay’a evlik cüzdanını vermeden önce şunları söyledi.


 
En Az Dört Çocuk
 
“ Ben öncelikle verdiğim sözü tutmanın bahtiyarlığını yaşıyorum. Sizlere sözüm vardı. İşim olmasa fırsat bulursan düğün ve nikah töreninize katılacağım demiştim. Bakın buradayım ve mutluluğunuzu paylaşıyorum. Her zaman söylediğim gibi 1 olursa garip olur, 2 olursa rakip olur, 3 olursa denge olur, dört olursa mutluluktan durulmaz, gerisine Allah kerim diyoruz. Genç kardeşimiz Ensar beyde gelinin kadrini, kıymetini bilecek, iyi ve kötü günde hep beraber zorlukların üstesinde gelecekler. Ben bu yeni çiftimize mutluluklar diliyor. Bu cüzdanı en iyi bayanlar saklar diyerek Berna kızımıza veriyorum” dedi.


 
Düğün Töreni Çok Sayıda Davetliye Ev Sahipliği Yaptı
 
Düğün Törenine şu isimler katıldı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Melih Hacertaş, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezinoğlu, Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl ve İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe yöneticileri Belediye Meclis üyeleri ve binlerce davetli katıldı.






1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat