Altunay;FETÖ terör örgütü kadar suçludurlar

Okunma: 2809
Sultangazi 15 Ekim 2016 18:25
Videoyu Aç Altunay;FETÖ terör örgütü kadar suçludurlar
A
a

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler sergisi açılışında yaptığı konuşmasında iftira atarak pirim yapmaya çalışan şer odaklarına karşı dik bir duruş sergiledi.

Altunay konuşmasında, suçsuz insanlara karşı yapılan asılsız iftiralarda bulunanlar FETÖ terör örgütü kadar suçludurlar dedi.
Adeta kitabın ortasından konuşan Altunay; “Haksız ve günahsız bir insana yakıştırdıkları lekeden dolayı aynı cezaya inşallah çarptırılacaklardır” dedi.
 
 
Belediye Başkanı Altunay; “Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başından beri işaret ettiği bu tehlikeden bir an önce soyutlanmamız gerektiğini söylemişti. Elhamdülillah bir bir temizleniyorlar. Bir bir hesap veriyorlar.

Bunu bize düşen bir görev olarak akdediyoruz. Kendi içimizde var olanları da bir bir bulacağız ve devletimizin adaletine teslim edeceğiz. Ancak böyle bir puslu ortamdan yararlanarak, hakkında hiçbir suç duyurusu olmadığı halde veya kendisi hakkında böyle bir şey bilinmedi halde, ona çamur atarak; tam zamanı diyerek onu ekarte etmek isteyenlere, ona iftira atmak isteyenlere, onları yok etmek isteyenlere, asla fırsat vermeyeceğiz. Onlar o, FETÖ terör örgütü kadar suçludurlar.

Haksız ve günahsız bir insana yakıştırdıkları lekeden dolayı aynı cezaya inşallah çarptırılacaklardır. Bunun için kurunun yanında da yaş yanmaması için azami gayret gösteriyoruz. Bu titizlikle çalışıyoruz. Bu titizlikle de çalışmaya devam ediyoruz” dedi.  
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat