İstanbul Şenkayalılar Derneği'nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği

Okunma: 2649
Türkiye 30 Nisan 2021 00:39
Videoyu Aç İstanbul Şenkayalılar Derneği'nden Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği
A
a

İstanbul Şenkayalılar Derneği tarafından ilki gerçekleştirilen " Destek Bizden Başarı Sizden" sloganı ile amatör spor kulüplerine malzeme desteği sundu.

İstanbul Şenkayalılar Dernek Başkanı Osman Şeker ve Yönetimi, Sporcuların antrenmanlarda ve müsabakalarda kullanılmaları için ilkini gerçekleştirdikleri spor malzemeleri adreslerine ulaştırıldı. Bundan böyle her yıl düzenli olarak başka amatör spor kulüplerine de destekler devam edecek. 



Şenkaya'da faaliyet gösteren tüm amatör spor kulüplerinin ve okul spor kulüplerinin spor malzemesiyle desteklenmesi ile Şenkaya'da amatör sporun ve spor kulüplerinin güçlenmesi ve sporda Şenkaya'nın elde ettiği başarıların artması hedeflenmektedir. 



İstanbul Şenkayalılar Dernek Başkanı Osman Şeker, "Derneğimiz yeni olmasına rağmen, birçok başarıya imza atarak yoluna devam etmektedir. Çok güçlü bir dernek yönetimine sahibiz. bir birinden değerli yönetim kurulu üyelerimizin tek derdi doğup büyüdükleri memleketleri olan Şenkaya'ya katkı sunmaktır. Şenkaya'mız mutluysa biz mutlu olabiliriz, Şenkaya'mız güçlüyse biz güçlüyüz sloganı bizim vazgeçilmez ilkemiz olmuştur" dedi. 



Öncelikle ilçemize güzel hizmetler sunan, gençlerimizle yakından ilgileneen, başarıyı bir ekip işi olarak gören ve başarılarla mutlu olan, bir başkanımız var. Genlerimize öncelik vererek Şenkaya Belediyespor kulübünü kuran Belediye Başkanımız Sayın Yavuz Bedir beye teşekkürlerimizi sunuyoruz. 



İstanbul Şenkayalılar Dernek Başkanı Osman Şeker, "sözlerini şöyle tamamladı. Gençlerimize yeni ümit ve heves katan, onların başarısıyla mutlu olan Şenkaya Belediye Spor Kulüp hocamız sayın Kadir Erdoğdu'ya malzemelere eksiksiz teslim edilmiştir" dedi. 
 
1000
icon
Mevlüt Kotan 30 Nisan 2021 11:21

Her türlü imkansızlığa rağmen, olağanüstü çabalarla yöremiz gençlerini sporun her türlüsü ile buluşturmaya çalışan Şenkaya Spor Kulübüne yapmış olduğunuz destekler için teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum.

0 1 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat