AK Parti Muhtarlar Gününü Kutladı

Okunma: 3623
Sultangazi 21 Ekim 2016 08:05
Videoyu Aç AK Parti Muhtarlar Gününü Kutladı
A
a

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan beraberindeki heyetle birlikte Sultangazi Muhtarlar Dernek Başkanı Cebeci Mahalle Muhtarı Zeki Yıldız’ı Makamında ziyaret ederek Muhtarlar gününü kutladı.

19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlayan Sultangazi AK Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, “Muhtarlar, vatandaşlarımız ile belediyemiz arasında çok ciddi köprü vazifesi görüyor” dedi.
Dağlar Civan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada her zaman muhtarlara kapısının sonuna kadar açık olduğunu belirterek, ”Muhtarlar vatandaşla mülki ve idari amirler arasında çok ciddi köprü vazifesi görüyor. Muhtarlarımız vatandaşlarımızın ailesinden biri gibidir.
 
Muhtarlık, fedakarlık ve sevgi gerektiren zor bir görevdir ve muhtarlarımız da bu zorlu görevi büyük bir özveri ve meşakkatle yerine getirmektedirler. Muhtarlık, en kaliteli hizmetin en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştırılmasında en önemli mihenk taşlarından bir tanesidir. Biz de Sultangazi AK Parti olarak, muhtarlarımıza hak ettiği değeri vermekte, halka hizmet yolunda tüm mahalle muhtarlarımızla diyalogumuzu sürdürmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü yürekten kutlarken, halkımıza hizmet yolunda her zaman muhtarlarımızla birlikte yürüyeceğimizi bir kez daha yineliyorum” dedi.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat