Ak Kadın’lardan Kışlaya Anne Şefkati

Okunma: 639
Sultangazi 31 Temmuz 2016 15:13
A
a

Ak Parti Sultangazi İlçe Kadın Kolları üyeleri 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana kışla önünde nöbet tutan emniyet görevlilerine yemek ikramında bulundu.

15 Temmuz Cuma gecesi TSK içerisine sızmış FETÖ’cü teröristlerin milli iradeye karşı gerçekleştirmeye çalıştığı darbe girişiminde en önde olan kadınlar, püskürtülen darbe girişimi sonrası demokrasi nöbetinde en önde yer almaya devam ediyor. 

Anne sevgisiyle ilçenin birçok noktasında gerçekleşen demokrasi nöbetlerinde yerlerini terk etmeyen kadınlar, yaklaşık 10 gündür kışla önünde nöbet tutan polisleri de unutmadılar. Ak Parti İlçe Kadın Kolları üyeleri tarafından hergün kışla önünde görevli polis memurlarına, sıcak yemek ikramında bulunuluyor. 

Sultangazi’de bir yandan demokrasi nöbeti tutan kadınlar, bir yandan da Baştabya ve Ahmet Öztürk Kışlalarında görevli emniyet mensuplarına yemek ikramında bulunuyor. Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen’in öncülüğünde hergün farklı bir mahallede kadın kolları üyeleri kendi elleriyle pişirdikleri yemekleri, kışla önünde nöbet tutan emniyet görevlilerine ikram ediyorlar. Dualarla tencereleri kaynatan kadınlar, sevgiyle vatan evlatlarının öğün saatlerinde kışla kapılarında ellerinde ki yemeklerle hazır bulundular.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat