16 Yaşındaki kız 17 gündür kayıp

Okunma: 494
Sultangazi 30 Temmuz 2016 14:15
Videoyu Aç 16 Yaşındaki kız 17 gündür kayıp
A
a

Suriye’de ki iç savaş nedeniyle ülkesini terk ederek Türkiye’ye yerleşen 16 yaşındaki Suriye uyruklu Silva Şefket Abdulhamit’ten 17 gündür haber alınamıyor.

17 gün önce çalıştığı tekstil atölyesinden ayrılarak eve gelen Silva Şefket Abdulhamit ailesine bir daha çalışmayacağını açıkladı. Bu açıklama üzerine ekonomik zorluklar içerisinde bulunan ailesi tarafından çalışmaya zorlanan Silva Şefket evden ayrılarak bir daha kendisinden haber alınamadı.


 
Kızından 17 günden bu yana hiçbir haber alamadığını ve hayatından endişe duyduğunu söyleyen baba Şefket Abdulhamit gazetemize yaptığı açıklamada “ 16 yaşındaki kızım çalıştığı tekstil atölyesinden eve döndüğünde bir daha çalışmayacağını beyan etti. Ekonomik zorluklar içerisinde zor dönemler geçiren ailemiz daha da kötü olmasın diye ağabeyi Silva’ya çalışman gerekiyor diye çıkıştı. Bunun üzerine evi terk eden 16 yaşındaki kızımdan 17 gündür haber alamıyoruz. Yemek içmek bizlere haram oldu. Gece gündüz gözyaşı döküyorum. Annesi perişan durumda” dedi.


 
Kızının hayatından endişe duyduğunu dile getiren baba Şefket Abdulhamit “ kızımın ismini polise bildirdim. Kızım kötü insanların eline düşmüş olabilir. Birileri tarafından kaçırılmış olabileceğini düşünüyorum. Başına kötü bir şey gelmesinden korkuyorum. Biz Sultangazi 50. Yıl Mahallesi 26 ( Baştabya) bölgesinde ikamet ediyoruz. İnsaniyet namına görenlerin bilenlerin polis karakoluna veya 0539 882 66 93 Numaralı telefonu aramaları önemle rica olunur. Biz buraların yabancısıyız. Allahtan başka kimsemiz yok. Allah rızası için yardımlarınızı bekliyoruz” dedi.   
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat